Osmanlı Makina Hakkında;




Firmamız;


1999 yılında ferdi işletme halinde Basınçlı Yıkama Makineleri, Temizlik Ekipmanları ve Servis Garaj Ekipmanları alım satım işlerinde faaliyet göstermekte iken, 2004 yılında Basınçlı Yıkama Makineleri ve Temizlik Ekipmanları ürünlerinin üretimine başlamıştır. İşletmemiz kısa süre sonra Osmanlı Makine Turizm Otomotiv Temizlik İnşaat İthalat İhracat ve Ticaret Limitet Şirketi unvanını alarak sermaye şirketi statüsüne girmiştir.


   Şirket, her geçen gün istikrarlı adımlarla,  makine ve tesis yatırımı, kalite, sermaye,  pazar payı, ticari itibar ve akademisyen uzman istihdamı konularında tasavvur edilemeyecek derecede ilerleme kaydetmiştir


   Bu gelişmeler neticesinde 2011 yılının 3. çeyreğinden itibaren İstanbul Anadolu yakası Organize Sanayi Bölgesi‘nde11 000 m² yüzölçümlü fabrikada üretilen mallar,60 adedi yurt içinde ve 12 adedi yurtdışında olmak üzere toplam 72 dağıtım kuruluşu ile iç ve dış pazarda dağıtılmaktadır. Şirket devam eden mal ve hizmet üretiminde, birikimli akademisyen uzman projeleri ile en gelişmiş teknolojiyi kullanarak ürünlerinin kalitesini (Uluslararası kalite standartlarında)  zirveye taşımak suretiyle OMAX, MATTIOLI, PULIRE, SILEX, OSM STEEL ve EKİPİŞ, markalarına Türk menşe’li Dünya markası hüviyetini kazandırmayı tavizsiz amaç edinmiştir. 


   Ülkemizde ve komşularımızda çevre sorunlarının en acil çözüm gerektiren konular olduğunu tespit eden Şirket ortakları, her tür arıtma tesisleri için gerekli istisnasız tüm ekipmanların üretim ve montajı konusunda ciddi yatırım gerçekleştirmiş, bu konuda 18 yıllık uzmanlık birikimine sahip seçkin bir akademisyen ve yeterli sayıda teknisyeni kadrosuna dahil etmiştir. 



Yorumlar